موج سبز یا موج شورش؟

آزدی اندیشه با هرج و مرج نمیشه....

موج سبز یا موج شورش؟

آزدی اندیشه با هرج و مرج نمیشه....

ملت ایران بزودی چشم فتنه را در خواهد آورد

محمدجواد لاریجانی: ملت ایران بزودی چشم فتنه را در خواهد آورد  
دکتر "محمدجواد لاریجانی" دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری و سیاسیونی که "به خطا می روند"، خواست قدر این موقعیت را بدانند، خود را "باطل" نکنند و هزینه روی دست ملت نگذارند، زیرا ملت و نظام جمهوری اسلامی بزودی و با قدرت،"چشم فتنه" را بیرون خواهد آورد.

لاریجانی که دوشنبه شب در برنامه گفت وگوی شبکه سوم سیما شرکت کرده بود، اظهارداشت:"من از همه این عزیزان استدعا می کنم خود را باطل نکنید، روی دست ملت هزینه نگذارید و دشمنان را ولو به صورت موقت شاد نکنید، زیرا دشمنان بزودی پشیمان خواهند شد."
وی افزود:" من مثل روز روشن می بینم که ملت ما چشم فتنه را بدر خواهد آورد اما چرا دوستان ما که از افراد نظام هستند و برای نظام خدمت کرده اند، باید اینقدر راه را به خطا بروند. " عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد:" مگر نظام جمهوری اسلامی چه بدی کرده است که ما باید اینگونه با آن رفتار کنیم؟!".
لاریجانی که سالها در مسئولیتهای مهمی همچون نمایندگی مجلس شورای اسلامی و معاون وزارت امور خارجه فعالیت کرده است، تصریح کرد: پس از سخنان روز جمعه مقام معظم رهبری، راه حق و باطل را براحتی می توان تشخیص داد زیرا بیانات ایشان، فصل الخطاب است.
وی با تاکید بر اینکه ملت راهی را که حضرت آیت الله خامنه ای نشان داده ، در پیش گرفته اند، از سیاستمردان کشور خواست راهی را در پیش نگیرند که به دلیل نداشتن صلاحیت در آن، باطل شوند .
رییس پژوهشگاه دانشهای بنیادی گفت: وقتی کسی به عنوان نامزد در انتخابات شرکت می کند یعنی میدان و قواعد این مسابقه را قبول دارد اما اکنون سوال اساسی از برخی نامزدها که با پشت پا زدن به این قواعد، احساس می کنند رسالتی الهی دارند تا یک برنامه "نجات ملی" را ادامه دهند این است که چه کسی به آنان چنین حق و وظیفه ای را داده است؟! به عقیده وی، چنین افرادی، دارند بر خلاف قانون ، بسیاری از مردمی را که از روی علاقه به آنان رای داده اند، گمراه کرده و فضا را به سوی التهاب و تشنج پیش می برند.
لاریجانی تصریح کرد: کسانی که مدعی بودند ولایت فقیه و راه امام خمینی (ره) را قبول دارند، باید بدانند راه امام که شال سبز نیست بلکه راه او، ولایت فقیه است.
وی گفت:" ما چطور مدعی پیروی از راه امام هستیم اما روی اساس و محور مطلب و حرکت امام، شمشیر می کشیم. این رفتار بسیار بدی است."
به عقیده این سیاستمدار برجسته ایرانی، مناظره های تلویزیونی صداوسیما در ایام انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری نشان داد " مردم ظرفیت دارند اما سیاسیون ما ظرفیت لازم را ندارند حال آنکه آنها نباید در یک فضای کاملا مجازی خود را محصور کنند." لاریجانی با اشاره به بیانیه های صادره از سوی برخی نامزدهای معترض به نتایج اعلام شده در باره انتخابات ریاست جمهوری اظهارداشت: " من بسیار تاسف می خورم که چرا افرادی که در این کشور سابقه خوبی دارند، کلماتی باید از آنها صادر شود که باعث شادی دشمنان و خسارت به نظام است."
وی افزود:" دوستان حوزه سیاست باید بدانند ما مسئولیم منافع ملی را حفظ کنیم و حتی اگر جایی دیدیم به ما ظلمی روا شده است، بخاطر منافع ملی از حق خود بگذریم زیرا منفعت ملی از هر چیزی بالاتر است."
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه خاطرنشان کرد: دشمن امروز فکر کرده که در کشور ما روزنه ای یافته است اما باید بداند این فکر ابلهانه ای است و ملت ما در این مرحله نیز همچون آزمایش انتخابات سربلند بیرون خواهد آمد.
لاریجانی به همین دلیل گفت:" من به عنوان یک سرباز کوچک ملت و نظام خواهشم این است ملت ما با معیار رهبری خط حق و باطل را تشخیص بدهد و در طراز آن حرکت کند."
وی تاکید کرد: رهبری ما را به سرمنزل مقصود می رساند و تبعیت و حرکت کردن در مسیر ایشان، خط انحراف را باطل و منکوب خواهد کرد.
این سیاستمدار باتجربه اظهارداشت:" کسانی که در کشور زحمت کشیده ولی به دلایل مختلف نتوانسته اند خود را کنترل کنند و اشتباه کرده اند، حتی اگر ادعایشان هم درست باشد، باید تا دیر نشده ، به این مرام و مشی اصولی (حرکت در مسیر قانون و رهبری) بازگردند و با حفظ مناقشاتی که دارند بر اساس دستور رهبری عمل کنند."
وی تصریح کرد: تنها در این صورت است که تاریخ کشور از آنان به نیکی یاد خواهد کرد وگرنه، به سرنوشت بنی صدر – رییس جمهوری معزول ایران- دچار خواهند شد که چون منفعت ملی را نفهمید و آلت دست منافقین شد، تاریخ هم از او به بدی نام می برد.
لاریجانی افزود:" نه بنی صدر تنها است و نه نفاق فقط یک چهره دارد. نفاق دارای صورتهای متعدد است و در هر برهه ای، چهره خاص خود را می نمایاند."
وی با تاکید بر اینکه باید مراقب باشیم گرفتار گرداب و دسایس شیطان نشویم، گفت: " نمی شود آقایان بگویند شورای نگهبان را قبول نداریم، چون به آن اعتراض داریم. وزارت کشور را قبول نداریم چون طرف رقیب ما است. پس، مقام رهبری چی؟! گفته او را که باید قبول داشته باشید." لاریجانی افزود: عقل حکم می کند که از این آقایان بپرسیم پس چرا وارد مسابقه ای شده اید که پایین و بالای آن را قبول ندارید.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه با تاکید بر اینکه ملت ما با صبوری و استقامت از فتنه کنونی خارج خواهد شد، از همه مردم بخاطر شرکت در انتخابات و ارزش قائل شدن برای رای و نامزد خویش ستایش کرد اما گفت که ارزش برای رای قائل شدن به این معنا نیست که ما به روند قانونی انتخابات و مسابقه خدمت اعتنا نکنیم.
وی خطاب به مردم گفت:" مبادا بخاطر بدعمل کردن سیاستمداران ما دلسرد شوید، آنهم سیاستمدارانی که باید علاقه و هیجان مردم را به راه قانون و نه علیه آن دعوت کنند."
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه در باره حق معترضان به نتایج انتخابات برای برگزاری تجمعات خیابانی اظهارداشت: تجمعات خیابانی باید باشد اما تجمعاتی که از همان ابتدا امنیت کشور را هدفگیری کرده دیگر تجمع نیست بلکه حرکتی علیه امنیت ملی است و مردم باید در این زمینه هوشیار باشند.
وی افزود:" مگر می شود انتخابات را با لشکرکشی در خیابان حل و فصل کرد؟!. تکلیف انتخابات باید در شورای نگهبان به عنوان مرجع قانونی رفع اختلافات روشن شود و هر چه خلاف این باشد، خلاف دموکراسی و هدفی است که مردم به آن رای داده اند."
لاریجانی در بخش دیگری از سخنانش، "مطالبه امنیت " را حق مردم و " تامین امنیت" را فلسفه وجودی حکومتها دانست و اظهارداشت: در قضایای اخیر، مشی نظام بسیار خویشتندارانه و خوب بوده است چون باید همه مردم آگاه شده و حق و باطل روشن شود.
وی افزود: باید مسیر کسانی که می خواهند در نظام اخلال کنند و پشت یک نامزد و شعار طرفداری از رای مردم پنهان شده اند، بخوبی برای همگان روشن شود اما نظام نیز تا حدی این وضع را تحمل می کند و پس از آن برخوردی قاطع خواهد کرد و ملت شاهد آن خواهند بود.
لاریجانی تاکید کرد: همه سیاسیون باید بدانند که هر گونه تشویق مردم به تجمعاتی که می تواند "ظرف اخلال" باشد و شرایطی را فراهم سازد که دشمنان بتوانند در امنیت کشور اخلال ایجاد کنند، اعم از اینکه به صورت بمب گذاری، کشتن افراد بی گناه یا آسیب رسیدن به اموال خصوصی و عمومی باشد، ظلم و تجاوز به حقوق ملت بوده و چنین افرادی از پشت به مملکت خنجر می زنند. وی تصریح کرد: چنین کاری نیز از سوی مردم و نظام بی پاسخ نخواهد ماند.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه، حتی گفتن "الله اکبر" پشت بام خانه ها را در شبهای اخیر در همین راستا ارزیابی کرد و گفت:" هیچ ذکری زیباتر از الله اکبر نیست اما آنچه این روزها گفته می شود،غیر از الله اکبری است که مکتب اهل بیت (ع) به ما یاد داده است."
محمدجواد لاریجانی، الله اکبر گفتن شبهای اخیر را به طرفداری از یک نامزد معترض به نتایج اعلام شده در باره انتخابات ریاست جمهوری با "قرآن بر سر نیزه کردن" قابل قیاس دانست و افزود:" این مثل نماز جمعه ای است که آن را روز چهارشنبه بخوانند یا قرآن سر نیزه کردن است."
وی تاکید کرد: ایران کشور مکتب اهل بیت است و هیچکس حق ندارد با نمادهای دینی مردم بازی کند.
لاریجانی در همین راستا از مردم خواست "صبوری" و "خویشتنداری" پیشه کنند و مطمئن باشند که "این فتنه در سرچشمه ، خفه و چشم فتنه کنده خواهد شد."
وی افزود: " من آن روز را دور نمی بینم که جمهوری اسلامی پس از انتخابات 40 میلیونی قوی تر، پر صلابت تر و شادابتر از گذشته در منطقه حضور خواهد یافت."
دبیرستاد حقوق بشر قوه قضاییه ، برخورد با آشوبگران را "انتظار بحقی" از سوی" مردم صبور و مظلوم " ایران دانست و گفت: آنها باید تامین سریعتر امنیت را مطالبه کنند اما خویشتنداری برای حل و فصل داهیانه در فتنه ها امری ضروری است.
لاریجانی با تاکید بر اینکه این خویشتنداری ناشی از توانمندی و استحکام نظام و رهبری است، یادآور شد: هر چه میزان آفتها و خسارات جانی کاهش یابد، بهتر است.
وی در عین حال مسئول این خسارتها را کسانی خواند که زمینه این تشنجات را فراهم کردند چرا که " ملت، قانون و تاریخ آنها را در این زمینه مسئول می دانند." به گفته لاریجانی، سیاستمردان نباید به پخش اعلامیه های خود و بالابودن خوانندگان آنها خوشنود باشند بلکه باید به آثار کارشان توجه کنند.
وی در بخش دیگری از سخنانش، از افراد باسابقه انقلابی که دچار کهولت سن شده اند، خواست با باورکردن و کمک به نسل جوان، اجازه دهند آنان وارد صحنه شوند.
لاریجانی افزود: ما فرهنگ بالارفتن از نردبان قدرت را یاد گرفته ایم اما متاسفانه فرهنگ پایین آمدن از آن را بلد نیستیم و نمی توانیم بگوییم دوران ما تمام شده است و حالا باید کمک کنیم چند نفر دیگر بیایند جای ما را بگیرند.
وی در این زمینه لزوم وجود احزاب سیاسی قدرتمند را مورد تاکید قرار داد و اظهارداشت: فقدان احزاب باعث می شود "عده ای چترباز پیدا شوند و با ایجاد احزاب آویزان، بلافاصله اطراف یک نامزد را بگیرند و شروع به تاثیرگذاشتن روی او و ایجاد فضا و ذهنیتی خاص بکنند."
این سیاستمدار سرشناس افزود: احزاب همانند یک دانشگاه نیروهای جوان را آموزش می دهند و تصمیمات آنها را کنترل و هدایت می کنند تا نامزدها پس از پیروزی گرفتار فضاهای مجازی نشوند.
لاریجانی تصریح کرد: سیاستمداران ما باید هنر زندگی کردن با یکدیگر و خوب زیستن جمعی را یاد بگیرند و دریابند چگونه می توانیم با هم مناقشه کنیم اما در عین حال برای تامین منافع کشور دست بدست هم بدهیم.
وی گفت: در این زمینه، شاید اگر قدری دیگران را نیز به حساب آوریم و خود را اصل و مطلق ندانیم، مسائلمان راحت تر حل شود.
نظرات 1 + ارسال نظر
مریم و سعید و سروش سه‌شنبه 2 تیر‌ماه سال 1388 ساعت 10:13 ق.ظ http://saghf.blogsky.com

"مگس‏ها بانک های شیراز را تخریب کردند"
وی گفت: انقلاب اسلامی بزرگتر از آن است که با اینگونه حرکتهای مگس ها، در کارش تزلزل ایجاد شود.
" محمدرضا رضا زاده " استاندار فارس از حمله به 44 شعبه بانکی و 16 مغازه در جریان اغتشاشات پس از اعلام نتایج دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در شهر شیراز مرکز این استان جنوبی ایران خبر داد.

به گزارش مهر، رضازاده در مراسم معارفه "ولی الله محمودی نژاد " به عنوان مدیرکل جدید تبلیغات اسلامی استان فارس گفت: ایجاد هیجانات و برانگیختن احساسات در روزهای پس از انتخابات باعث شد که در جمع معترضین، معاندانی فرصت طلب نیز حضور بیابند که در پی آن در شهر شیراز 44 مورد آسیب به شعب بانکها، 16مورد خسارت به مغازه ها و چهار مورد نیز ایجاد آسیب به ساختمانهای دولتی انجام شود.

وی توضیح بیشتری در آشوبهای هفته گذشته در شهر شیراز نداد اما دلایل عده ای که در سلامت انتخابات تشکیک کرده اند، را فاقد منطق خواند.

رضازاده گفت: عده ای قطع شدن پیامکهای تلفن همراه را دلیل بر تشکیک در سلامت انتخابات می دانند و اگر این دلیل را پذیرفته بدانیم یعنی تمام انتخاباتی که در سالهای گذشته پیش از اختراع تلفن همراه و پیامک در کشور برگزار شده بود نیز ناسالم است.

وی با بیان اینکه این دلایل به هیچ عنوان منطقی و قابل قبول نیست، افزود: انتخابات این دوره با مشارکت گسترده مردم برگزار شد که در نظام جمهوری اسلامی پس از همه پرسی بی نظیر بوده است و در استان فارس نیز این مشارکت بیش از میانگین کشوری یعنی 89 درصد ارزیابی شد.

استاندار فارس تاکید کرد: علاوه بر آنکه رئیس جمهور منتخب مردم در استان فارس بالاترین آراء را به خود اختصاص داد رقیب انتخاباتی وی نیز آرای زیادی داشت و در برخی از صندوقها رای ایشان بیشتر از رئیس جمهور منتخب بود.

رضا زاده با اشاره به اینکه آرای نامزدها در شعب و صندوقهای مختلف بسیار متفاوت است، تصریح کرد: این موضوع طبیعی بوده که وقتی پیش از برگزاری انتخابات هجمه وسیعی از سوی دشمنان نسبت به سلامت انتخابات صورت گیرد 13میلیون نفری که به یک کاندیدا رای دادند بعد از ناکامی نامزد خود نسبت به نتایج انتخابات با پیشینه قبلی که برای آنها درست شده بود معترض باشند.

وی با بیان اینکه در این میان ، شفاف سازی و توضیحات دست اندرکاران انتخابات برای از بین بردن تشکیکها و ابهامات ضروری بود، گفت: در این مدت توضیحات لازم هم برای مردم و هم طرفداران نامزدهای مختلف ارائه شد و برخی از آنها نیز تاحدودی متوجه موضوع شدند اما برخیها همچنان تابع احساسات غالب برجو شده و بر اثر هیجاناتی که در این فضا داشتند مبادرت به انجام اقداماتی نادرست کردند.

استاندار فارس با اشاره به اینکه از زمان تایید صلاحیتهای کاندیداها تا زمان شمارش آرا و سه روز بعد از اعلام نتایج، از سوی ستادها و احزاب هیچگونه شکایتی در استان واصل نشد، افزود: دلیل عدم شکایت نیز این است که نمایندگان نامزدها و احزاب خود حین رای گیری حضور داشته و بر شمارش آرا و تمامی امور رای گیری نظارت داشته اند و نکته قابل اعتراضی را طی این مدت مشاهده نکردند.

وی با بیان اینکه جای تاسف است کسانی که سالها از جامعه مدنی و و تبعیت از قوانین دم می زنند امروز امور خود را از این طریق پیگیری نمی کنند، عنوان کرد: جای تعجب است از یک سوی بیانیه منتشر می شود که اعتراضات را در چارچوب قانون اساسی دنبال می کنیم اما از سویی دیگر در همان بیانه اعلام می شود که شورای نگهبان قابل قبول نیست.

استاندار فارس با طرح این سئوال که" آیا تبعیت از قانون و ایجاد جامعه مدنی به معنای اینگونه رفتارهای خشونت آمیز و تخریب اموال عمومی بود؟"، از کسانی که در اعتراضات شرکت کرده و دست به اغتشاش زده اند، به عنوان "مگس" یاد کرد.

وی گفت: انقلاب اسلامی بزرگتر از آن است که با اینگونه حرکتهای مگس ها، در کارش تزلزل ایجاد شود.

استاندار فارس در ادامه سخنانش به تشریح اهمیت سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان یک نهاد انقلابی پرداخت و با اشاره به موقعیت جغرافیایی و قومی استان فارس گفت: این استان از هر قوم، سلیقه، مذهب و بینشی در خود جا داده است از این رو سازمان تبلیغات اسلامی در کار خود مسئولیت سنگینی دارد که باید به آن عمل کند

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد